1968-ban születtem. Elmúltam 48 éves (igaz, a szülinapomon átértem a 16-os számrendszerre, mert úgy csak 30 vagyok). Azt korábban sem hittem el, hogy „jajj, negyven felett már nem tud megváltozni az ember” mert megtapasztaltam már az ellenkezőjét. Én negyven éves korom után csináltam már olyasmit, amit sokan fiatalabban sem vállalnak be, szóval a korod nem mutatja meg a születési dátumod. Az más, hogy negyven felett az ember már szeret megadóan belesüppedni a jelen kényelmébe, ötven felett pedig egyszerűen feladni és kijelenteni „minek kínozzam magam arra a kis időre”.

Hát én nem adom fel és inkább valamennyire lemondok a komfortérzetemről cserébe a jobb életminőségért! Persze, semmi sem garantálja a hosszú életet, de ami adatik, azt legalább minél jobb kondiban, minél értékesebben szeretném leélni!

Ennyivel tartozom magamnak és a szeretteimnek! No, meg az ellenségeimnek! Hagy pukkadjanak meg, milyen jól tartom magam! :)

Itt most nem írom le részletesen az életutam ide vonatkozó részeit, hoiszen ezt megtettem évekkel ezelőtt. Akit érdekel, itt tudja elolvasni: [régi leírás]

Mivel a hasbehúzás már nem segít, tennem kell! Erről olvashatsz itt, kedves látogatóm!

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...