Hányattatásom 9. napja (2020.01.15)
...avagy „Héjában főtt bűnözés”
Hozzászólás: [ITT]

A mai napom úgy repült el, hogy nem maradt időm szobabringázni sem, pedig úgy terveztem, hogy ma nekiállok! :(

Több weboldalt is karban tartok, illetve fejlesztek egy játékot, aminek az algoritmusai most kezdenek formát ölteni: ez izgalmas, egyben érdekfeszítően bonyolult is. Amikor ilyesmivel foglalkozom, az idő elveszti létjogosultságát! Persze a lányoknak azért megfőztem, illetve még levest is gyártottam, mivel a kedvesem úgy alakította ki a munkahelyi étrendjét, hogy levessel teljes. Ez kényszer is - amikor sok a teendője, hasznos, ha 11 óra körül be tud kapni pár falatot és később, amikor lement a „nagyüzem”, akkor vonul félre enni valami tartalmasabbat -, de amúgy egészséges is! A főzésről tehát igyekszem nem megfeledkezni még ilyenkor sem.

A tegnap elkezdett cikkem javítását is ma fejeztem be. Ezzel ugyan nem ment el sok idő, de sok kicsi sokra megy! A cikk ami először tavaly októberben jelent meg a személyes weboldalamon az „Internet népe” címet viseli és azóta kaptam egy-két e-mail-t, amelyek építő jellegüknél fogva elfogadható kritikát tartalmaztak. Most tehát kijavítottam a kijavításra áhító részeket! Na, nem mintha sokan olvasnák a cikkeimet. Igaz, nem is a széles nagyközönségnek írom, inkább annak a néhány embernek, aki hajlandó is végigolvasni, illetve képes is megérteni a leírtakat!

A mai napra terveztem még cseszneki jóbarátom, Balázs weboldalán molyolgatni, de erre ma már nem lesz időm. Marad holnapra!

Hogy ejtsek néhány szót a mai étrendemről is: a tegnapi maradék párolt édesburgonyát fogyasztottam el ebédre, amihez sütöttem egy kis csirkemellet. Ma nem volt kedvem és energiám cifrázni! Ráadásul elcsábultam és befaltam egy szép héjában sült krumplit Vegetával megszórva. Restellem, de nem tudtam ellenállni neki, amikor készítettem a lányok fogását! Az egyik krumplit felszeleteltem és megpucolva, langyosan szétvágtam, megvegetáztam és bezabáltam. Imádom! Sajnos, mivel a krumpli fajsúlya elég magas, így a kalóriája is elég ahhoz, hogy vacsorára csak valami gyümölcsöt ehessek majd! ...hát így jártam!

Öröm az ürömben, hogy állítólag a héjában főtt burgonya közömbösíti a gyomorsavat, hurutra, fekélyre, bélgyulladásra javasolt.

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...