Hányattatásom 19. napja (2020.01.25)
...avagy „Meszes-hegyi kirándulás”
Hozzászólás: [ITT]

Ma elég korán ébredtünk, mivel korábban megbeszéltük, hogy a köd ellenére ma kimozdulunk kicsit a természetbe! Már nagyon-nagyon hiányzott! :)

Célpontunk a Budai-hegyek észak-nyugati régiója volt, Telki és Budajenő fölött, a Meszes-hegy környékén és ormain. Geocachingeztünk, kirándultunk és remekül éreztük magunkat a köd ellenére a több mint tizenöt kilométeres út során! Lett volna időnk még világosban kicsit nagyobb kört is tenni, de beiktattunk egy kellemes estebédet a telki Csehülünk fogadóba, ahol a napi kalóriaégetés erejében bízva megettem egy gombás sztrapacskát!

Még bőven a beesteledés előtt hazaértünk! Mivel kiderült, hogy a gyerekek nem éjszakáznak otthon, felbontottunk egy üveg jóféle Irsait és eliszogattuk. Később még egy „csapra került”, de ebből maradt azért másnapra is! Hangulat szempontjából igazán ideális volt ez a lezárás, ám kalória számlálás tekintetében sem jöttem ki rosszul: a napközben elfogyasztott két szendvics, a finom sztrapacska és a borozgatás ellenére sem léptem túl a napi keretemet! No, ezért (is) szeretek kirándulni! ;)

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...