Hányattatásom 24. napja (2020.01.30)
...avagy „Tevékeny átlagnap”
Hozzászólás: [ITT]

A nap nagyon tevékenyen telt! Miután a lányok elmentek itthonról, odatettem párolódni egy jó nagy adag sárgarépát. Reggelire csak egy banánt nyomtam be, úgy gondoltam, később szükségem lesz valami kiegészítőre, hogy ne korogjon a gyomrom.

Délelőtt dolgoztam az Irányzékon, miközben bekaptam pár párolt répát egy kis tökmagolajjal. Ez utóbbi – bár sok kalóriát tartalmaz – szükséges, hogy a répában lévő hasznos, zsírban oldódó anyagok be tudjanak épülni! Délben megettem a maradékokat: a puliszka végét a harcsapörivel.

Nagyon jól sikerült nap volt, sokat haladtam a programozással! Munka közben a garázsokban felhalmozott gallyakat és tüskés bigyókat égettem el a cserépkályhánkba, így hővé alakítva a „szemetet”. Persze itt nem a szó szoros értelmében vett szemétről beszélek, hiszen nem kommunális hulladékot, meg gumit égettem, mint sok idióta kertvárosi, aki azt hiszi, még mindig a putriban él! Olyan ujjnyi vagy annál vastagabb husángok sokasága gyűlt össze szépen bepapírdobozolva az elmúlt évben, amiket a tűzre téve szépen, tisztán, de sajnos igen gyorsan elégnek. Vagyis a velük való tüzelés elég munkás és figyelni kell, ne égjen le nagyon!

Este kisétáltam a kedvesemért, aztán vacsoráztam egy nagyot, mert már eléggé kalóriamínuszban voltam. Szerencsére be tudtam húzni a féket, mielőtt túlettem volna magamat!

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...