Hányattatásom 80. napja (2014.03.22)
...avagy „Sikerült medvehagymát szedni”
Hozzászólás: [ITT]
Ma egy gyors reggeli után útnak indultunk a Gerecsébe. A kölköknek akartuk megmutatni a Turult, aztán körül akartunk nézni egy kicsit a Gerecse középső részén, egybekötve egy kis geoládázással és medvehagyma szedéssel. A program remekül sikerült, többek közt megmásztuk az Öreg-kő tömbjét, ahonnan félelmetesen szép panoráma tárult elénk, illetve szedtünk négy kis szatyor medvehagymát is.

Jól sikerült, kellemes nap lett. Bár ebédelni nem ebédeltünk, ugyanis úgy gondoltuk, hogy csak félnapos kiruccanásra indulunk, de este bepótoltuk tegnap előre megfőzött paradicsomlevesből és marhapörköltből. Nem túl szerencsés ugyan így étkezni, inkább többször keveset kellene, ám erre most nem volt módunk.

Hazaérkezés és bőséges vacsora után kedvesem tanújelét adta annak, hogy a nők mennyivel szívósabbak, mint a férfiak: én alig bírtam nyitva tartani a szemem és csak illendőségből nem mentem fel aludni, ő addig elrakta a leszedett medvehagymát, sőt elkészítette holnapra a medvehagymalevest is. Csodálatos nőszemély! :)

komment írás
Neved: (Ha regisztrálsz, nem írhat más a nevedben!)

...Avagy a fogyókúra története szubjektív szemmel...